HETTICH SENSYS 8645I BAGLLAM ME TIPLLA GJYS E KTHYER ME BALLORE

KODI I PRODUKTIT: 18395
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH