HETTICH ACTRO 5D 450

KODI I PRODUKTIT: 18388
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH