HETTICH ACTRO 5D 400

KODI I PRODUKTIT: 18387
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH