HETTICH QUADRO FULL EXTENSION 500

KODI I PRODUKTIT: 18385
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH