HETTICH QUADRO FULL EXTENSION 450

KODI I PRODUKTIT: 18384
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: HETTICH