GOME DEVENTER S6612 BARDHE BIALA

KODI I PRODUKTIT: 18215
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: x