BAGLLAMA SOF. CERMEN 2.5 EKO SATEN

KODI I PRODUKTIT: 18006
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: SOFUOGLU