DOMODEK 971240A KILER ME FREN 125-140CM 35CM 40M (4 SEPETA) ANTRACIT

KODI I PRODUKTIT: 17557
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: DOMODEK