DOMODEK 31127A KILER PER SHISHE ME SHINA SAMET 11CM- 15M ANTRACIT

KODI I PRODUKTIT: 17561
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: DOMODEK