DOMODEK 31128A KILER PER SHISHE ME SHINA SAMET 15CM- 20M ANTRACIT

KODI I PRODUKTIT: 17562
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: DOMODEK