DOMODEK 35543A KILER PER SHISHE ORIFLAME 25CM- 30M ANTRACIT

KODI I PRODUKTIT: 17566
KATEGORIA: Akcesorë Për Mobilje
NËNKATEGORIA: Mekanizma Dhe Elemente Për Mobilje
BRENDI: DOMODEK