GOME PER DYER ME NGJITES E HOLLE 2X50M KAFE F-3001

KODI I PRODUKTIT: 15361
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: SGS