SILIKON TRANSPARENT 280GR SGS F-280

KODI I PRODUKTIT: 14814
KATEGORIA: Ngjitësa Dhe Materiale Për Riparime
NËNKATEGORIA: Silikona, Shkuma Dhe Ngjitesa
BRENDI: SGS