GOME PER DYER ME NGJITES E HOLLE 2X50M E BARDHE F-3000

KODI I PRODUKTIT: 12878
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: BUL MAX