GOME PER DYER ME NGJITES E TRASHE 2X50M KAFE

KODI I PRODUKTIT: 12877
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: BUL MAX