GOME PER DYER ME NGJITES E TRASHE 2X50M E BARDHE

KODI I PRODUKTIT: 12876
KATEGORIA: Akcesorë Për Dyer
NËNKATEGORIA: Bagllama, Gomëza Dhe Ballore Për Dyer
BRENDI: BUL MAX