SHIRIT PVC 22X0.80MM BT BEYAZ KP02208ES138 SNOW WHITE

KODI I PRODUKTIT: 12500
KATEGORIA: Ngjitësa Dhe Materiale Për Riparime
NËNKATEGORIA: Shirit Pvc
BRENDI: x